Passa al contingut principal

XI TROBADA GEGANTERA FIRA DEL VENT 2010

Ja tenim la onzena Trobada Gegantera dins dels actes de la Fira del Vent 2010. Des de el bateig del Serè i la Marinada que es va cel•lebrar un 8 d’agost de 1986 ja han passat mes de 20 anys de la primera trobada. Amb molt d’esforç enguany em fet possible la onzena de la historia dels nostres gegants, esperem que entre tots l’any que be puguem celebrar les Noces d’Argent.
Aquest any per primer cop ens acompanyen tres colles geganteres noves i el Bou de Reus representant el bestiari popular. També ens acompanyen altres colles geganteres de arreu, algunes assisteixen per primer cop com la Colla Gegantera de Gegants de la Plaça Sant Miquel de Tarragona, La Roca Fumada – Gegants i Caps de Juneda i la colla Amics Dels Gegants • Montblanc, a la nostra trobada .
També volem donar les gracies a totes les colles assistents a la trobada, esperem que hagueu tingut una bona diada de la trobada i de la fira dedicada al vent com el noms dels nostres gegants Serè i Marinada.


Comentaris

Anònim ha dit…
Bona trobada.. Salut
Anònim ha dit…
Vinga amunt aixo va millorant...

Entrades populars d'aquest blog

SORTIDA A VALLS, TOT UN EXIT!!!!

La sortida de valls ha estat to un exit, hem tingut la col.laboració de dos geganters nous, i ens han acompanyat musicalment les Majorales de Santa Ursula. El recorregut ha sigut curtet i el temps ha acompanyat sense fer massa calor. Aqui teniu un video de la sortida i unes fotos aqui al lateral. A si aneu triant el color per les camisetes, el qui no ha votat que voti de moment guanya el granate.

Festa Major

La cercavila de inici de la festa major ha estat molt moguda ja que hem tingut uns convidats que ens han fet ballar al ritme dels trombons i trompetes, els nans del poble ens han acompanyat a la cercavila ballant i animant a la gent, a la plaça de la vila, han fet una conga i han ballat amb la canalla. Tot seguit el pregò de la festa major a donat el toc de inici de la festa. BONA FESTA MAJOR!!!

Trobada a Valls

Hola a tots aquest dissabte tenim la trobada de la colla gegantera El Calçot de Valls. Recordeu que tambe hi haurà la presentació del bou de Valls. Us hi esperem a tots. A la fàbrica a les 17:30h Plantada a les 18:30h Cercavila 19:30h http://usuaris.tinet.cat/elcalcot/