Passa al contingut principal

XII TROBADA GEGANTERA FIRA DEL VENT 2011

Aquest any celebrem els 25 anys de gegants al nostre poble. Ara han fet 25 primaveres que es va tindre la genial idea de crear el Serè i la Marinada, des de aquell estiu de 1986 que es va fer el bateig dels gegants han viatjat per arreu del territori català. Tot això ha estat possible gracies a una gran quantitat de gent que han participat per fer que aquesta Colla gegantera i grallera perdurés fins ara, per això com a Cap de Colla actual vull agraïr i donar les gracies per la feina que s'ha fet entre tots, que ha fet possible la nostra colla, i també a tota la gent que ens han acompanyat a les sortides i cercaviles del poble i d'arreu.
També volem donar les gracies a totes les colles assistents a la trobada, esperem que hagueu tingut una bona diada i desfruiteu de la trobada i de la fira dedicada al vent com el noms dels nostres gegants Serè i Marinada.
Felicitats Serè i Marinada.
Molt Bona Fira del Vent 2011

16:30 H - PLANTADA DE LES COLLES GEGANTERES A LA ESGLESIA ROMANICA.
17:30 H - CERCAVIL.LA PELS CARRERS DEL POBLE.
18:30 H - BALLADA CONJUNTA I ENTREGA DE RECORDS.
19:00 H - BERENAR PER LES COLLES PARTICIPANS.

Colles Participants:

Capgrossos del Pla
Colla Gegantera de Tarragona
Colla Gegantera de les Borges Blanques
Colla Gegantera el Calçot AAEET de Valls
Colla Gegantera Amics de la Riba
Colla Gegantera de Cornudella
Colla Gegantera de Almoster
Colla Gegantera La Pessigolla de Valls
Colla Gegantera de la Selva del Camp
Colla Gegantera del Pla
Timbalers dels Diables del Pla

Comentaris

Anònim ha dit…
Moltes felicitats en el vostre 25è aniversari. Per molts anys!!!.
A la fira del vent ens ho vam passar molt bé. Fins aviat.

Amics dels gegants.

Entrades populars d'aquest blog

SORTIDA A VALLS, TOT UN EXIT!!!!

La sortida de valls ha estat to un exit, hem tingut la col.laboració de dos geganters nous, i ens han acompanyat musicalment les Majorales de Santa Ursula. El recorregut ha sigut curtet i el temps ha acompanyat sense fer massa calor. Aqui teniu un video de la sortida i unes fotos aqui al lateral. A si aneu triant el color per les camisetes, el qui no ha votat que voti de moment guanya el granate.

Festa Major

La cercavila de inici de la festa major ha estat molt moguda ja que hem tingut uns convidats que ens han fet ballar al ritme dels trombons i trompetes, els nans del poble ens han acompanyat a la cercavila ballant i animant a la gent, a la plaça de la vila, han fet una conga i han ballat amb la canalla. Tot seguit el pregò de la festa major a donat el toc de inici de la festa. BONA FESTA MAJOR!!!

Trobada a Valls

Hola a tots aquest dissabte tenim la trobada de la colla gegantera El Calçot de Valls. Recordeu que tambe hi haurà la presentació del bou de Valls. Us hi esperem a tots. A la fàbrica a les 17:30h Plantada a les 18:30h Cercavila 19:30h http://usuaris.tinet.cat/elcalcot/