Passa al contingut principal

Trobada Gegantera al Serrallo

Aquest cap de setmana tenim la trobada gegantera amb la Colla Gegantera del Serrallo, el horari sera el seguent:
Diumenge a les 9 ala fàbrica
A les 10:00 és la plantada, a vora mar, on estan les barques aparcades (C/ Trafalgar, passeig marítim).
A les 11,30 cercavila pels carrers del municipi.
A les 13,30 Ballada final .
Us hi esperem a tots....

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SORTIDA A VALLS, TOT UN EXIT!!!!

La sortida de valls ha estat to un exit, hem tingut la col.laboració de dos geganters nous, i ens han acompanyat musicalment les Majorales de Santa Ursula. El recorregut ha sigut curtet i el temps ha acompanyat sense fer massa calor. Aqui teniu un video de la sortida i unes fotos aqui al lateral. A si aneu triant el color per les camisetes, el qui no ha votat que voti de moment guanya el granate.

Festa Major

La cercavila de inici de la festa major ha estat molt moguda ja que hem tingut uns convidats que ens han fet ballar al ritme dels trombons i trompetes, els nans del poble ens han acompanyat a la cercavila ballant i animant a la gent, a la plaça de la vila, han fet una conga i han ballat amb la canalla. Tot seguit el pregò de la festa major a donat el toc de inici de la festa. BONA FESTA MAJOR!!!

Trobada a Valls

Hola a tots aquest dissabte tenim la trobada de la colla gegantera El Calçot de Valls. Recordeu que tambe hi haurà la presentació del bou de Valls. Us hi esperem a tots. A la fàbrica a les 17:30h Plantada a les 18:30h Cercavila 19:30h http://usuaris.tinet.cat/elcalcot/